2017. dec 07.

Tarantino rendezi a következő Star Trek filmet?

írta: agn.f
Tarantino rendezi a következő Star Trek filmet?

star-trek.jpg

Tarantino néhány hónapja nyilatkozott arról, hogy „egy tárgyalást megérne”, ha felkérnék a következő Star Trek film rendezésére. Nagyon úgy tűnik, hogy ezek a tárgyalások lezajlottak, ugyanis a Deadline magazin szerint Tarantino máris előállt egy új ötlettel a következő film kapcsán.

Tarantino néhány hónappal ezelőtt a Star Wars-al kapcsolatban adott interjújában azt nyilatkozta, hogy bár szereti a Star Wars világát, a Star Trek sokkal közelebb áll hozzá. Úgy tűnik, hogy az új film elkészítésében nagyobb szerepet fog vállalni, mint eddig gondoltuk. A Deadline magazin számolt be arról, hogy a Ponyvaregény rendezője egy új ötlettel drukkolt elő, amit a film producere J. J. Abrams nagy lelkesedéssel fogadott.

Az egészen biztos, hogy Abrams producerként továbbra is közreműködik a filmben, azonban azt továbbra se tudni, hogy ki lesz a forgatókönyvíró. Ami számunkra pedig még érdekesebb, arról sincs egyelőre hír, hogy ki fog ülni a rendezői székben, de nagyon úgy tűnik, hogy a Paramount és maga Tarantino is örülne a választásnak. Ez azt is jelentené, hogy Tarantino egy merőben új műfajban is kipróbálhatná magát a jelenleg készülőben lévő 9. filmje után.

star-trek-2.jpg

A Star Trek 4. részének történetével kapcsolatban csak annyi információnk van, hogy James T. Kirk és apja, George Kirk útjai keresztezni fogják egymást, valószínűleg az időutazás segítségével. Kíváncsian várjuk, mit hozna ki Tarantino ebből a történetből!

Az eddigi tervek szerint a 4. Star Trek film várhatóan 2019-ben vagy 2020-ban kerül majd a mozikba. Azonban, ha tényleg Tarantino fog ülni a rendezői székben, valószínűbb az utóbbi dátum, hiszen a rendező másik filmje 2019. augusztusában debütál a mozikban.

Forrás: Cinemablend

Képek forrása: IMDb

start-trek-1.jpg

Szólj hozzá

Star Trek Quentin Tarantino