2017. dec 13.

Hugh Jackman reagált arra, hogy visszatér-e a Bosszúállók 4-ben

írta: agn.f
Hugh Jackman reagált arra, hogy visszatér-e a Bosszúállók 4-ben

farkas-1.jpg

A napokban mi is írtuk arról a pletykáról, hogy a Farkas filmek sztárja visszatér Logan szerepében a 4. Bosszúállók filmben. A színész most nyilatkozott a hírekkel kapcsolatban.

Bár Hugh Jackman elbúcsúzott a karaktertől, néhány napja felmerült, hogy a színész újra Rozsomák szerepébe bújik a Bosszúállók 4. részének kedvéért. Egy korábban adott interjúban azt nyilatkozta, hogy nem tudna nemet mondani a Bosszúállókra, azonban nagyon úgy néz ki, hogy mostanra megváltozott a színész vélekedése.

Jackman legújabb filmje A legnagyobb showman egyik interjújában nyilatkozott az őt ért pletykákról. Elmondta, hogy már tényleg nem fog többé Logan szerepébe bújni, de szívesen látná, ha más lépne a helyére.

"Érdekes, mert 17 éven át folyton arra gondoltam, hogy milyen nagyszerű lenne Rozsomákot Vasemberrel és Hulk-al együtt látni. Minden egyes alkalommal, amikor megnéztem a Bosszúállókat, szinte magam előtt láttam Rozsomákot, ahogy közöttük harcol… Azonban úgy gondolom, hogy ez a hajó számomra elúszott, de valaki mást szívesen látnék Rozsomák szerepében."

Így abban már biztosak lehetünk, hogy sajnos Jackman-t nem fogjuk látni karmot növeszteni, viszont kíváncsian várjuk, ki fog a színész helyére lépni, ha a készítők tényleg megvalósítják ezt az ötletet.

farkas-2.jpg

Forrás: MovieWeb

Képek forrása: IMDb

 

Szólj hozzá

Hugh Jackman Rozsomák Bosszúállók 4 X men