2017. dec 14.

Készül a Ready Player One folytatása!

írta: agn.f
Készül a Ready Player One folytatása!

readyplayer-1.jpg

Annak ellenére, hogy majd csak jövő év márciusában érkezik Steven Spielberg rendezésében a Ready Player One film, a készítők máris a folytatáson gondolkoznak.

Az eredeti könyv 2011-ben jelent meg, egy évre rá pedig máris bejelentették a sikerkönyv megfilmesítését. A stúdiókra jellemző, hogy meg sem várják, hogy a még készülőben lévő film kikerüljön a mozikba, máris bejelentik a folytatást. Ez történt a Ready Player One esetében is. Az írónő, Ernest Cline ugyanis máris gondolkozik a könyv folytatásán. Egyik interjújában arra a kérdésre, hogy lesz-e következő rész így nyilatkozott:

„Igen! Még nem beszélhetek erről túl sokat, de nincs is annál jobb inspiráció egy író számára, mint visszatérni az általa teremtett világba, amit Steven Spielberg kelt életre…Nem csak az első film kapcsán dolgozhattam vele, hanem vele ötletelhetek a folytatáson is. Ez a legörömtelibb dolog, ami valaha történt velem.”

Tehát nagyon úgy néz ki, hogy a folytatás megírásában nagy szerepet kap Spielberg is. Még nincs semmilyen információnk az új résszel kapcsolatban. Egyelőre kíváncsian várjuk az első rész filmadaptációját.

readyplayer-2.jpg

Forrás: MovieWeb

Képek forrása: IMDb

 

Szólj hozzá

Ready Player One