2017. nov 27.

Jake Gyllenhaal lesz az új Batman?

írta: agn.f
Jake Gyllenhaal lesz az új Batman?

Az utóbbi néhány hétben felreppent a hír, hogy Ben Affleck nem fogja tovább Batman karakterét alakítani. Ezzel egy időben elkezdődtek a találgatások, ki fogja eljátszani a sötét lovagot.

batman-1.jpgForrás: IMDb

Ben Afflecknek a következő rész lenne az ötödik DC-filmje. Egyenlőre az IMDb-n még mindig producerként és színészként is szerepel a neve. Azonban a kritikusok eddig egyik Batman filmjét se fogadták felhőtlen örömmel és a hírek szerint maga Affleck is szívesen kiszállni a DC-ből. Valószínűleg már nem kell sokáig várnia, hogy megszabadulhasson a szuperhős szerepétől.

Egy belső nyilatkozat szerint a film rendezője, Matt Reeves a Flashpoint-ot fogja használni arra, hogy Batmant megfiatalítsa. Ezáltal akár fiatalabb színészek is esélyt kapnak a szerepre.

batman2.jpgForrás: IMDb

A legújabb hírek szerint Jake Gyllenhaal pályázik Bruce Wayne szerepére. Azonban az ötletért a Warner Bros. már kevésbé lelkesedik.

"Matt Reeves reménykedik benne, hogy a film kint lesz 2020-ra. A sztori részleteit lakat alatt őrzik, azonban Matt több emberrel is találkozott már Affleck leváltása kapcsán. Eredetileg ez csak egy taktika volt arra, hogy Afflecket rávegyék a további szerződésekre, azonban ez nem vált be és a stúdió is ráébredt, hogy Affleck nem akar tovább maradni. Gyllenhaal nagyon szeretné a szerepet, de a Warner nem 100%-ig biztos az ötletben. Valószínűleg a Flashpoint sztorit fogják használni, hogy megfiatalítsák a lovagot, de nem tudom hogyan fog működni."

Kevesen tudják, hogy Jake Gyllenhaal már a Christopher Nolan által rendezett A sötét lovag trilógiájában is versenyben volt Batman szerepéért, azonban végül Christian Bale kapta meg a karaktert.

Izgatottan várjuk, vajon most sikerül-e neki megszerezni a denevérember szerepét.

Forrás: IGN

Szólj hozzá