2017. nov 27.

Megjelent az első hivatalos kép a Deathstroke filmről!

írta: agn.f
Megjelent az első hivatalos kép a Deathstroke filmről!

25-deathstroke_nocrop_w710_h2147483647_2.jpg

A DC univerzum egyik legveszedelmesebb karaktere önálló filmet kap! A napokban pedig az is kiderült, hogy Joe Manganiello fogja játszani a bérgyilkos gonosztevőt.

Deathstroke-ot elsőként a Justice League film stáblistája után láthattunk. Most hétvégén pedig Manganiello Instagramon posztolta az első hivatalos képet a rajongók legnagyobb örömére.

A félszemű főgonosz először 1980-ban tűnt fel a Tini Titánok című filmben Marv Wolfman és George Pérez elképzelései alapján. Azóta rengeteg képregényben, animációs filmben, videójátékban és sorozatban tűnt fel. Eredeti tervek szerint az önálló Batman-filmben is szerepelt volna, azonban a tervek változtak, amin Matt Reeves vette át a projektet.

A rajongókon kívül a szakma is elégedett a színészválasztással. George Pérez szerint Joe Manganiello a gonosztevő szerepében szinte megszólalásig hasonlít a képregényben láthatóval. Manu Bennet, aki a CW Zöld Íjjász című sorozatában játssza Deathstroke karakterét szintén nagy lelkesedéssel fogadta a hírt.

manganiello2.jpgForrás: IMDb

A filmet a rajtaütés-filmjeiről híres Gareth Evans író és rendező fogja készíteni. Bár mindez még nem került hivatalos bejelentésre, mi nagyon drukkolunk, hogy megvalósuljon. Mint ahogy az se teljesen világos, hogy a film a DC Extend Universe vagy a DC Standalone Films brandet fogja erősíteni. Akárhogy is lesz, a film már biztosan érkezik!

Forrás: MovieWeb

Szólj hozzá