2017. nov 29.

A Hangya 2 megváltoztathatja a többi Marvel film sorsát!

írta: agn.f
A Hangya 2 megváltoztathatja a többi Marvel film sorsát!

antman-1.jpg

Egyre több infó derül ki A Hangya 2. részéről, ami Hangya és Darázs címmel 2018. augusztus 9-én kerül a mozikba. A legújabb hírek szerint a történet jelentős hatással lesz a Marvel Cinematic Universe többi filmjére.

A Hangya és Darázs című filmben Scott Lang (Paul Rudd) mellett Hope van Dyne (Evangeline Lilly) is magára ölti Darázs jelmezét. A film pont a két Bosszúálló film között fog megjelenni és nagyon úgy tűnik, hogy a történet fontosabb lesz a Marvel jövőjére nézve, mint ahogy ezt eddig gondoltuk.

antman-5.jpg

A Vanity Fair magazin interjújában Evangeline Lilly beszél arról, hogy a kvantumvilág nem csak a legújabb részben kap nagy szerepet, hanem a Bosszúállók 4. részében és a többi Marvel Cinematic Universe filmben is.

„Amikor hallottam a Végtelen háborúról és arról, hogy milyen irányba tart a történet, rádöbbentem, hogy a Lost 4. évadához hasonlóan itt is minden meg fog változni, a néző lába alól kicsúszik a talaj. Ebben a Hangya és a Darázs film is szerepet fog játszani… A Hangya következő részében, a szereplők megpróbálnak mindent, hogy bejussanak a kvantumvilágba és hogy ki is jussanak onnan… Hogy ha ez sikerül, ez megnyitna egy teljesen új multiverzumot…”

Bob Iger, a Disney vezérigazgatója a Fanity Fairnek nyilatkozott a következő MCU szakaszról, ahol „egy olyan világot fedezhetünk fel, ami teljesen más az eddig ismertektől”.

antman-2.jpg

Lilly és Iger utalásaiból arra következtethetünk, hogy a kvantumvilág megjelenése az új Hangya filmben változásokat fog előidézni a Marvel Univerzumban. A kvantumvilág nagy szerepet játszott az eddigi Marvel filmben is. Kíváncsian várjuk ezúttal mit hoznak ki belőle.

Forrás: ScreenRant

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá