2017. nov 29.

A Legendás Állatok rendezője kitart Johnny Depp mellett

írta: agn.f
A Legendás Állatok rendezője kitart Johnny Depp mellett

 hp-1.jpg

A Harry Potter rajongók dühösen fogadták a hírt, miszerint Johnny Depp fogja alakítani a híres varázslót, Gellert Grindelwaldot a Legendás Állatok és megfigyelésük című film következő részében.

A színész botrányos magánélete az utóbbi hónapokban gyakran tűnt fel újságok címlapján. Depp volt felesége, Amber Heard azzal vádolta a színész, hogy bántalmazta őt és ezt fényképekkel is igyekezett bizonyítani. A színész végül több millió dollárt volt kénytelen fizetni a színésznőnek. A botrányt követően sokan azt rebesgették, hogy Depp karrierje ezzel véget is ért.

hp-4.jpg

A botrány kirobbanását követően a rajongók nem tetszéssel fogadták Johnny Depp szereplését a következő Legendás Állatok filmben, ami kifejezetten Grindelwald-ra fog fókuszálni. A nyomás ellenére azonban a film rendezője, David Yates Entertainment Weekly interjújában beszélt arról, hogy kitart a színész mellett.

„Őszintén, manapság rengeteg embert gyanúsítanak bizonyos ügyekkel, ezeknek a vádaskodásoknak több áldozata is van, ami ijesztő… Én csak annyit tudok mondani, hogy az az ember, akit minden nap látok végtelenül kedves és tisztességes. Akármivel is vádolták, az nem illik arra a kedves emberre, akivel dolgozok.”

Úgy tűnik továbbra is Johnny Depp fogja játszani a gonosz varázslót, akiről a Harry Potter filmek és könyvek csak homályos említést tettek. A történet szerint miután Grindelwaldot fiatalon kicsapták a Durmstrang varázslóiskolából, arra törekedett, hogy a mágusok uralma alá hajtsa a muglikat. Warner nyilatkozata szerint az új filmben a gonosz varázsló megszökik az őrizetből és új híveket toboroz magának célja eléréséért.

A film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald címmel várhatóan 2018. november 16-án kerül a mozikba. A napokban megjelent az első hivatalos kép a filmről, ahol Depp és az első rész ismert szereplői mellett Jude Law is feltűnik a fiatal Dumbledore szerepében.

hp-2.jpg

Forrás: CinemaBlend,  Entertainment Weekly

Képek Forrása: IMDb

Szólj hozzá