2017. nov 29.

A Vanity Fair címlapján feszítenek A Végtelen Háború sztárjai

írta: agn.f
A Vanity Fair címlapján feszítenek A Végtelen Háború sztárjai

 infinity-7.jpgPár hónapja több híresség is posztolt arról, hogy egy „titkos” Marvel fotózáson vannak. Most kiderült, hogy a képek a Vanity Fair magazin számára készültek. Az egész számot a Marvel MoziUniverzumnak szentelték a szerkesztők.

infinity-1.jpgForrás: https://twitter.com/Marvel/status/935576681724694528/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fmovieweb.com%2Favengers-infinity-war-teaser-poster%2F

A Vanity Fair legújabb száma 4 különböző címlappal jelent meg, mindegyiken a Marvel Univerzum hősei szerepelnek. Összesen 83 hírességet toboroztak össze a fotózás erejéig, mellyel a Marvel Cinematic Universe 10. évfordulóját ünneplik. A jól ismert karakterek mellett új szereplők is megjelentek a képeken, sőt a kiadó atyja, Stan Lee is helyet kapott a fotósorozatban. A címlapokon összesen 17 hírességet vonultat fel a magazin, köztük Vasembert, Fekete Özvegyet, Thort, Amerika Kapitányát és Hulkot is.

infinity-6.jpg

A magazin hasábjain további képeket is cikkeket találhatunk. A részvevők nosztalgiáztak a Marvel MoziUniverzum első időszakáról, amikor még senki se számított arra, hogy a projekt ekkora siker lesz. A cikkekben a Marvel jövőjéről is szó esett. A producer Kevin Feige annyit árult el, hogy legalább 20 filmre elegendő tervvel és karakterrel készülnek az elkövetkező időszakra.

„Legalább 20 film van még tervben, amik teljesen különböznek az eddigiektől”

Az azonban még nem világos kik fognak szerepelni az új részekben, ugyanis számos szereplő szerződése lejár a Bosszúállók 4. része után. Feige a Végtelen háborúval kapcsolatban is elejtett néhány megjegyzést.

„Bosszúállók olyan dolgot hoz a mozivászonra, amit eddig sose láthattunk egyik szuperhős filmben sem: a finálét. Ezentúl két korszak lesz. A Bosszúállók 4 előtti és az azt követő időszak. Biztos vagyok benne, hogy erre senki sem fog számítani.”

Még nem tudni, hogy ez a jelenlegi hősök halálát jelenti vagy mit ért pontosan befejezés alatt Feige. A napokban a legújabb Bosszúállók film előzetese is kijön, ami talán megválaszol néhány kérdést. Addig is itt vannak a képek:

Forrás: Vanity Fair

Szólj hozzá

Vanity Fair