2017. nov 29.

Új részletek derültek ki az Avatar 2-ről

írta: agn.f
Új részletek derültek ki az Avatar 2-ről

 

avatar-1.jpg

A napokban James Cameron a Vanity Fair-nek nyilatkozott az Avatar 2. részéről, ahol a rendező további részleteket is elárult a filmmel kapcsolatban.

Az interjú során Cameron elárulta, hogy nekiállt a 2. és a 3. rész forgatásának és ha ez a két rész elég sikeres lesz, akkor további 2 részt is tervez. A filmek tervezett költségvetése több mint $1 billió lesz.

Az már hónapok óta biztos volt, hogy Kate Winslet is szerepelni fog a filmben, de eddig csak annyit tudtunk, hogy a karakterét Ronal-nak fogják hívni. Eddig is sejthető volt, hogy Kate nem embert fog alakítani, a hírt most a rendező is megerősítette. A karakter egy tengerparton élő Metkayina nevű törzs egyik tagja lesz. A törzset egy Tonowari nevű férfi fogja vezetni, akit pedig Cliff Curtis fog játszani.

„Néhány napnyi próba után nagyon megtetszett neki az a világ, amit létrehoztunk, nagyon izgatott lett. A tengerparton élő nép egyik tagja lesz. Az egyetlen dolog, amihez ragaszkodott az, hogy ő játszhassa a víz alatti jeleneteket. Mondtam neki, hogy persze, de ahhoz meg kell tanulnod a szabadtüdős merülést…”

avatar-2.jpg

A folytatással kapcsolatban azt már biztosan tudjuk, hogy nagyrészt víz alatt fog játszódni. A motion capture jeleneteket különösen nehéz víz alatt felvenni, szinte egy teljesen új technológiát kellett kikísérleteznie a stábnak erre. Azonban ahhoz, hogy ezeket a jeleneteket felvegyék, a színészeknek sokszor 3-4 percig is vissza kell tartaniuk a lélegzetüket. Cameron emiatt egy egész gyerekstábbal dolgozik, akiket arra edzett, hogy hogyan tartsák vissza a lélegzetüket ennyi ideig. Kate-nek ezt a lemaradást kell behoznia, méghozzá sokkal rövidebb idő alatt.

Abból kiindulva, hogy a forgatókönyv megírása 4 teljes évig tartott, valószínűleg Kate-nek bőven lesz ideje a gyakorlásra.  

Forrás: Vanity Fair

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

Kate Winslet Avatar 2