2017. nov 30.

Az X-Men producere szívesen dolgozna a Marvellel

írta: agn.f
Az X-Men producere szívesen dolgozna a Marvellel

marvelfox.jpg

Az X-Men filmek producere, Lauren Shuler Donner kifejtette, hogy boldogan dolgozna együtt a Marvel Stúdióval és szívesen átvinné a mutánsok történetét a Marvel Cinematic Universe-hez. A Disney már tervezi, hogy megveszi a 20th Century Fox-ot, ezáltal egyesítheti az ottani karaktereket a Marvel hősökkel. Azonban a Marvel-Fox üzlet még mindig nem valósult meg.

Az Fox mutánsainak világa évről évre bővül. Az X-Men-en kívül a közeljövőben tervezik a Deadpool 2, a The New Mutants, Multiple Man és a Gambit című filmeket is. Ezenkívül a tévésorozatok piacára is berobbantak a Legion és a The Gifted című sorozatokkal. Rajongók ezrei örülnének annak, ha látnák kedvenc Marvel hőseiket a mutánsokkal karöltve harcolni. És minden jel arra mutat, hogy ennek maga Donner is örülne.

Donner egyébként már dolgozott együtt Feige-vel, a Bosszúállók és más megannyi nagysikerű Marvel film producerével. A Vanaity Fair magazinnak adott interjúban Donner, a közös munkával kapcsolatos kérdésre egyértelműen igennel felelt.

„Nagyon remélem. Imádnám! De nem az én feladatom ebben dönteni.”

Feige Donner-nél már sokkal óvatosabban válaszolt:

"Az a baj, hogy akármit is mondok erre, 15 szalagcím lesz belőle. Szeretnétek? Igen, persze! Történt bármilyen lépés ezzel kapcsolatban? Nem. Ugyan az a helyzet, mint eddig.”

Azonban minden jel arra mutat, hogy folynak a Disney-Fox tárgyalások. Ezzel sok rajongó álma válna valóra és ezek szerint Donner-é is.

Forrás: MovieWeb

Kép Forrása: milkthefranchise

Szólj hozzá

X-Men Marvel Deadpool 2 The New Mutants