2017. nov 30.

Jönnek a női szuperhősfilmek!

írta: agn.f
Jönnek a női szuperhősfilmek!

A Wonder Woman sikerének köszönhetően az utóbbi időszakban megváltozott a női főszereplős szuperhősfilmek megítélése. Összegyűjtöttük az elkövetkező évek legjobban várt női szuperhősfilmjeit.

Fekete Özvegy

noiszuperhosok-6.jpg

Annak ellenére, hogy Joss Whedon éveken keresztül próbálta megvalósítani az önálló Fekete Özvegy filmet Scarlett Johansson főszereplésével, a Marvel évről évre elvetette az ötletet. Azonban most úgy tűnik már biztosan feldolgozzák a hősnő történetét. A hírt nem más erősítette meg, mint a kiadó atyja Stan Lee. Állítólag már zajlanak is az előkészületek. Izgatottan várjuk a további fejleményeket.

Captain Marvel
noiszuperhosok-4.jpg

Az már biztos, hogy az ikonikus hős szerepét Brie Larson fogja játszani. A 2017-es Comic-Con-on pedig azt is bejelentették, hogy a film főgonoszát, Yon-Rogg-ot Ben Mendelsohn fogja játszani. A filmben rajtuk kívül Jude Law és Samuel L. Jackson is feltűnik majd. Előzetes információk szerint a film bemutatója 2019-re várható.

Sőt, állítólag a karakter a Bosszúállók 4-ben is feltűnik majd, ahol a jelek szerint a hős kulcsfontosságú szerepet fog játszani a Harmadik Fázis lezárásában.

Darázs

antman-5.jpg

A Hangya első részében Evangeline Lilly alakította Hope van Dyne szerepét. Már akkor is tudható volt, hogy a jövőben nagyobb szerepet szánnak neki. Az első rész stáblistájának végén láthattuk először a színésznőt Darázs jelmezében. A Hangya folytatásában Darázs már egyenrangú társként szerepel, ahol együtt küzdenek meg az ellenfeleikkel. A folytatás Hangya és Darázs címmel 2018. augusztus 9-én kerül a mozikba.

Batgirl

noiszuperhosok-5.jpg

Márciusban érkezett a hír, hogy valószínűleg a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon fogja rendezni az első Batgirl filmet. A filmről egyelőre csak annyit tudunk, hogy megjelenik majd benne Gotham City és a Batman filmekből és a képregényekből ismert karakterek. Még nem tudni, hogy ki fogja játszani Barbara Gordon szerepét, mint ahogy egyelőre a bemutató időpontja se ismert.

Harley Quinn

noiszuperhosok-3.jpg

Annak ellenére, hogy az Öngyilkos Osztagot nem fogadták elragadtatva a kritikusok, abban szinten mindenki egyetértett, hogy Harley Quinn alakítása volt a film egyik legjobb eleme. Ezért nem is lepődtünk meg a Warner döntésén, hogy egy saját filmet szánnak a karakternek. A filmben Harley-t játszó Margot Robbie mellett a Joker-t játszó Jared Leto is feltűnik majd. Valószínűleg a film nem a közeljövőben készül el, mivel a stúdió elsőként az Öngyilkos Osztag 2. részét készíti el, ahol szintén feltűnik majd a páros.

Szólj hozzá