2017. dec 04.

Többet nem játsszák Olaf karácsonyi kalandját a Coco előtt

írta: agn.f
Többet nem játsszák Olaf karácsonyi kalandját a Coco előtt

olaf-1.jpg

Nagy felháborodást kavart Olaf karácsonyi kalandja című rövidfilm, amit a Coco előtt vetítenek le a mozikban. Nagyon úgy néz ki, hogy többet nem kell a nézőknek elviselni a 22 perces rövidfilmet.

Sokan nem örültek annak, hogy végig kellett ülniük a hosszú, 22 perces Olaf karácsonya című rövidfilmet, ami így 2 órásra növelte a film játékidejét. A reklámokkal és az előzetesekkel együtt sokszor még a 35. percben sem kezdődött el a fő produkció, ami igen próbára tette a nézők és különösen a gyerekek türelmét. Sokan annak se örültek, hogy egy Pixar film előtt Disney művet kell nézniük. Arról nem is beszélve, hogy állítólag elég gyenge lett a Disney legújabb rövidfilmje.  

olaf-2.jpg

A Coco társrendezője és írója, Adrian Molina „kísérlet” -nek nevezte a kezdeményezést, ami azonban elég csúnyán elbukott. Állítólag eleinte úgy tűnt, hogy a két történet jól illik egymás mellé, hisz míg Coco a családi hagyományokról szó, addig Olaf karácsonyában a kis hóember maga keresi ezeket a tradíciókat. Azonban végül az ötlet mégsem vált be.

Így hát a legújabb hírek szerint az amerikaiak december 8-ától leveszik a műsorról a 22 perces rövidfilmet.  Arról még nem tudni semmit sem, hogy itthon mi lesz a sorsa a hóember kalandjának.

Forrás: MovieWeb

Képek Forrása: IMDb

Szólj hozzá

Coco Olaf karácsonyi kalandja