2017. dec 06.

Jön a John Wick 3!

írta: agn.f
Jön a John Wick 3!

johnwick.jpg

Keanu Reeves nagy visszatérőfilmjeként is emlegetett John Wick első és második részének sikerén felbuzdulva a gyártó Lionsgate bejelentette a filmszéria trilógiává bővítő harmadik részét. Bár a hírt már régebben bejelentették, úgy néz ki még csak most álltak neki film előkészületeinek és a castingnak. Pedig a film premierjének dátuma mindjárt itt van! A készítők ugyanis 2019. május 17-re tűzték ki a bemutató időpontját.

Miután a 40 millió dollárból forgatott 2. rész, kétszer olyan jó bevételt produkált a mozikban, mint az első rész, nem volt kétség a folytatás berendelésére. Eredetileg a film forgatását már idén ősszel el kellett volna kezdeniük, azonban nagyon úgy néz ki, hogy még erre nem került sor. Várhatóan a forgatás 2018 tavaszán vagy nyarán veszi kezdetét. Az Omega Underground szerint a casting is csak az ünnepek után kezdődik el.

Azonban jó hír, hogy a Derak Kolstad befejezte a film forgatókönyvét. Egyelőre nem tudunk sok információt a filmről. Annyi biztos, hogy a film igazán ütős helyszíneket vonultat majd fel, mint Jeruzsálem vagy Tokió. A film főszereplője, Keanu Reeves pedig már elkezdte a szerepre való felkészülést és az edzéseket. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy további infókért még várnunk kell.

Ahogy már fentebb említettük, a film hivatalos premierdátumát már kitűzték. Reméljük nem lesz csúszás, és a filmet 2019. május 19-én már láthatjuk is a mozikban.

johnwick-2.jpg

Forrás: MovieWeb

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

Keanu Reeves John Wick 3