2017. dec 06.

Új részletek a Jurassic World 2-ről!

írta: agn.f
Új részletek a Jurassic World 2-ről!

jurassicworld.jpg

Bár még csütörtökig várnunk kell a Jurassic World: A Bukott Birodalom első előzetesének érkezéséig, addig is a készítők egy újabb kedvcsináló jelenetsort mutattak be a filmből.

Hétfőn érkezett az első részlet, amit a nézők elsőként Amerikában a Sunday Night Football műsorának szünetében láthattak. A hét folyamán, az első kedvcsináló videó után egy újabb teaser is érkezett! Ebben a jelenetsorban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard egy altatásból ébredező T-Rex-re találnak rá:

A videókon kívül a Entertainment Weekly jóvoltából a film történetéről is megtudtunk újabb információkat.

A film több évvel a Jurassic World első része után játszódik. Egy kitörni készülő vulkán veszélyezteti az Isla Nublaron-on élő lényeket, amik teljesen elfoglalták a szigetet. Az első részből is jól ismert Claire Dearing megalapította a Dinosaur Protection Group nevű szervezetet, ami a dinoszauruszok fennmaradásáért küzd. A szervezet mellett Chris Pratt, Oxen Grady és Bryce Dalls Howard segítenek a különleges állatok megmentésében. A hírek szerint a filmben új dinoszaurusz fajok is megjelennek majd, amiket most először láthatunk majd a mozivásznon.

Reméljük, a csütörtöki előzetes után még több információval leszünk gazdagabbak. A filmre sem kell sokat várni, hiszen 2018. június 7-én debütál a magyar mozikban.

Forrás: Entertainment Weekly

Kép forrása: IMDb

Szólj hozzá

Jurassic World Fallen Kingdom Bukott birodalom