2017. dec 07.

Új infók a The Predator filmről!

írta: agn.f
Új infók a The Predator filmről!

predator.jpg

Az új The Predator film a következő év egyik legjobban várt filmje, főleg azután, hogy bejelentették, hogy a film nem egy reboot lesz, hanem szorosan fog kapcsolódni a Predator első két részéhez. Azóta a bőbeszédű színészeknek köszönhetően egyre több és több információ derül ki a filmről.

Jake Busey júniusban beszélt arról, hogy a Predátor 2-ből ismert Peter Keyes fiaként ő is szerepelni fog a történetben. Ami azért is érdekes, mert Peter Keyest játszó Gary Busey való életben is a színész apja. Busey most egy új interjúban ismét adott néhány támpontot a filmmel kapcsolatban.

„Az új rész egyértelműen illeszkedik, az eredeti franchise-hoz, és főként a Predator-ok technológiájára fog fókuszálni. Arra, hogy mik a céljaik, ezt hogyan akarják elérni és miért is jöttek a bolygóra…”

Emellett azt is kifejtette, milyen érzés apja nyomdokába lépni: 

„Emlékszem, mikor meglátogattam apámat a Predator 2 forgatásán, megmutatta a jelmezét és azt is milyen hajviselete lesz. Egyértelműan másnak tűnt, mint amit abban az időben az emberek hordtak. Emlékszem azon gondolkoztam: Igen! Ez egyértelműen futurisztikusan néz ki!”

Valószínűleg a színész akkor még álmában sem gondolta volna, hogy a film folytatásában ő is szerepelni fog, méghozzá, hogy édesapja karakterének fiát fogja alakítani.

A The Predator filmet az amerikai mozikban 2018. augusztus 3-án fogják bemutatni.

predator-1.jpg

Forrás: MovieWeb

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

The Predator