2017. dec 11.

Készülőben az Obi-Wan Kenobi film!

írta: agn.f
Készülőben az Obi-Wan Kenobi film!

obi-wan-2.jpg

Amíg mi izgatottan várjuk a legújabb Star Wars film, az Utolsó Jedi érkezését, addig a készítők már az Obi-Wan Kenobi film előkészületein dolgoznak. A filmmel kapcsoltban pedig egyre több és több infót tudhatnak meg a rajongók.

A Solo: Egy Star Wars történet című film bejelentése után, idén egy újabb Star Wars spin-off is készülőben van, ami szintén a klasszikus trilógia egyik főszereplőjéről, ez esetben Obi-Wan Kenobi-ról szólna. A Solo és az Obi-Wan Kenobi film mellett, a Lucasfilm tervei között szerepel még egy Boba Fett és egy Yoda film is.

A Kenobi film rendezője nagy valószínűséggel Stephen Daldry lesz. Bár a hír még nem kapott megerősítést, egy újonnan megjelent riport is azt bizonyítja, hogy az Academy Award-ra is jelölt rendező ül majd a rendezői székbe.

A legújabb hírek szerint, pedig már az is kiderült, mikor kezdik a film forgatását. Várhatóan Angliában, a Pinewood Studio falai között veszik majd kezdetét a munkálatok 2019 januárjában. A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy szerepel a film producereként, Tracey Seaward-al karöltve. A lista szerint a rendező szerepében pedig az előbb említett Stephen Daldry neve szerepel.

Az Obi-Wan film szereplőgárdájáról még egyelőre semmi információnk nincs, de remélhetőleg a forgatás kezdetével nevekre is fény derül majd. Addig is a Star Wars: Az Utolsó Jedi megjelenéséig már tényleg csak pár napot kell várnunk, hiszen december 13-án már láthatjuk is a mozikban.

obi-wan-3.jpg

Forrás: MovieWeb

Képek: IMDb

 

Szólj hozzá