2017. dec 11.

Megérkezett a Ready Player One új előzetese!

írta: agn.f
Megérkezett a Ready Player One új előzetese!

ready-2.jpg

Jövőre érkezik Steven Spielberg rendezésében, Ernest Cline sci-fi regényéből készült filmadaptáció, ami a jövő év egyik legjobban várt alkotása. Most megérkezett a film teljes előzetese, ami olyan látványosra sikerült, hogy megnézve csak még jobban várjuk az érkező filmet!

Ernie Cline 2011-ben adta ki a Ready Player One című regényét, ami hatalmas sikert aratott világszerte. Így semmi kétség nem volt afelől, hogy a könyvből előbb vagy utóbb film is készül majd. Azonban arra az írónő sem számított, hogy maga Spielberg fogja megfilmesíteni könyvét.

A nyáron a Comic-Con-on egy rövid teaser jelent meg a filmről, ami már utalt arra, hogy a rendező alaposan átalakította a történetet. Az egyik színész, Mark Rylance szerint, még a könyv olvasói is meg fognak lepődni a fordulatokon.

ready-1.jpg

A történet egy Wade Watts nevű fiúról szól, aki másokkal együtt a valóság elől egy virtuális világba menekül, az OASIS-be, ahol az emberek bármit megtehetnek. A rendszer feltalálója, James Halliday halála után egy feladatot ad a játékosoknak. A győztes nyereménye pedig nem más, mint az OASIS feletti teljes irányítás. Így hát kezdetét veszi a verseny!

Az előzetes, rengeteg popkulturális utalást is tartalmaz, videojátékokon, zenéken, képregényeken át a filmvilágig rengeteg ismerős arcot és utalást felismerhetünk! Magára a filmre sem kell sokat várnunk, hiszen jövő év március 30-án debütál az amerikai mozikban. Addig is itt az előzetes: 

Forrás: CinemaBlend

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá