2017. dec 18.

Sci-fit rendez az AZ direktora

írta: agn.f
Sci-fit rendez az AZ direktora

sved-5.jpg

Az AZ direktora, Andy Muschietti nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis most a horrorfilm után egy sci-fi  rendezését is elvállalta.  

Muschietti a The Electric State című filmet a Russo testvérekkel karöltve fogja elkészíteni, akiket az Amerika Kapitány és a jövőre megjelenő Bosszúállók 3-ból ismerhetünk. Ebben a filmben Anthony és Joe Russo a film producerei lesznek, hozzájuk csatlakozott most Andy Muschietti és testvére, Barbara. A film forgatókönyvét Christopher Markus és Stephen McFeely írja, akikkel a Russo testvérek már több filmen együtt dolgoztak.

sved-3.jpg

A film Simon Stålenhag azonos című képeskönyve alapján készül. A könyv szerint egy alternatív Amerikában járunk, méghozzá az 1997-es években. A történt egy hanyatló fogyasztói társadalomban élő elszökött fiú és robotja kalandjairól szól majd. A könyvben található képek a hagyományos amerikai tájat vegyítik a futurisztikus high-tech elemekkel, a végeredmény pedig rendkívül különleges hangulatot nyújt. Ebből kiindulva valószínűleg a film esetében is hasonló látványvilágra számíthatunk.

Azonban az alapján, hogy Muschietti egyelőre az AZ folytatásán dolgozik, ami csak 2019-ben került majd a mozikba, még várnunk kell a filmre.

sved-4.jpg

sved-2.jpg

Forrás: Deadline.com

Képek forrása: Kickstarter.com

Szólj hozzá

It 2017 The Electric State