2017. dec 19.

Megvan ki játssza Batgirl-t?

írta: agn.f
Megvan ki játssza Batgirl-t?

batgirl-3.jpg

Már márciusban felreppent a hír, hogy jön a Batgirl film. Bár a történetről még nem tudunk sokat, Barbara Gordon szerepére már több színésznő is bejelentkezett. Mutatjuk kik versenyeznek Batgirl szerepéért:

Amint kikerült a hír, hogy Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője készíti a Batgirl filmet, azonnal elkezdődtek a találgatások, vajon ki fogja játszani a főszerepet. Még júniusban egy Reddit felhasználónak köszönhetően kikerült egy lista a főszerepre esélyes színésznők neveivel. A listában olyan nevek szerepeltek, mint Elle Fanning, Bella Thorne, Emma Roberts vagy Katherine Langford. A lista azonban nem vág teljesen egybe Joss Whedon áprilisi nyilatkozatával, ami szerint a rendező kifejezetten olyan színésznőt keres a szerepre, aki többnyire ismeretlen a közönség előtt. Azonban még azóta sem kaptunk választ arra, hogy ki keltené életre a sötét lovag segédjét.

batgirl1.jpgparolepelate.com

Most azonban egy újabb színésznő is bejelentkezett a szerepre, méghozzá az Oscar-díjra is jelölt fiatal tehetség, Hailee Steinfeld személyében. A tökéletes hang és a Végjáték-ból is ismert színésznő az MTV-nek adott interjújában beszélt arról, hogy szívesen kipróbálná magát a szerepben.

Egyelőre még nem tudni, hogy Whedon, hogy döntött. Mindenesetre az biztos, hogy a színésznőt a Tökéletes hang 3-ban és a jövőre érkező Űrdongóban láthatjuk legközelebb.

batgirl-2.jpgIMDb

Forrás: screenrant.com

Borítókép forrása: billboard.com

Szólj hozzá

Batgirl