2017. dec 21.

Így nézett volna ki Kylo Ren az eredeti tervek alapján!

írta: agn.f
Így nézett volna ki Kylo Ren az eredeti tervek alapján!

kylo-2.jpg

Csak néhány napja debütált a mozikban a Star Wars legújabb része, azonban a filmmel kapcsolatos viták és találgatások nem fognak egyhamar lecsendesedni. A rajongók többsége főként Kylo Ren karakterét kritizálta, most pedig egy nemrég kiszivárgott kép alapján az is kiderült, hogy eredetileg, hogy nézett volna ki a karakter Az utolsó Jedik-ben.

A The Art of Star Wars: The Last Jedi című koncepciós rajzokat összegyűjtő kiadványban jelent meg egy Kylo-ról készült rajz, ahol a karaktert új külsővel láthatjuk. Méghozzá az eddig megszokott hosszú fekete tincsek helyett kopaszra nyírt hajjal. Az arcán pedig egy kétszer olyan nagy sebhely díszeleg, mint amit az eredeti filmben láthattunk. Az eredeti tervek szerint a karaktert játszó színész, Adam Driver így tért volna vissza az Ébredő Erő után.

Valószínűleg ez a tervezett változtatás a piszkálódó rajongóknak volt köszönhető. Azonban a stúdió mégis az eredeti megjelenés mellett döntött. Valószínűleg a színész elálló fülei miatt nem is lett volna túl szerencsés ez a kinézet és a rajongók még kevésbé tudták volna komolyan venni a színészt. Ti mit gondoltok, jobb lett volna Kylo kopaszon?

kylo-1.jpg

Forrás: MovieWeb

Kép forrása: IDMb

 

Szólj hozzá

Star Wars