2017. dec 27.

2018 legjobban várt horrorfilmjei

írta: agn.f
2018 legjobban várt horrorfilmjei

horror-8_1.jpg

A 2017-es évben nem volt hiány horrorfilmekben, és ez jövőre sem lesz másképp. Összegyűjtöttük 2018 legjobban várt horrorfilmjeit, amiktől biztos borsódzik majd a hátad!

Insidious: Az utolsó kulcs (január 4.)

Már nem kell sokat várni az Insidious franchise 4. felvonásáig, hiszen a napokban már láthatjuk is a mozikban. A legújabb rész története Lin Shaye karaktere körül fog forogni. A film rendezői székében ezúttal Adam Robitel foglal helyet, aki korábban az Ördögűzés: Deborah Logan története című filmmel vált ismertté. A film producere James Wan szerint a film remek belépő lesz azok számára is, akik esetleg még nem látták az előző részeket.

Hívatlanok (január 5.)

A Bryan Bertino által rendezett Hívatlanok folytatására majdnem 10 évet kellett várnunk, de végre jövőre megérkezik a 2. rész. A projekt sorsa az elmúlt években kissé hányattatott volt, hiszen az eredeti rendező Bertino végül lemondott a posztról, helyére pedig Johannes Roberts került. A legújabb részben ismét a jól ismert álarcosok térnek vissza, most egy elhagyatott lakókocsi parkba, hogy egy másik családot tegyenek el láb alól.  

Winchester (február 23.)

A Fűrész: Újra játékban rendezőpárosa újra összeállt egy új film elkészítéséhez. A történet a legendás Winchester kúria történetét dolgozza fel, ami mai napig is Kalifornia egyik turista látványossága. Az 1800-as években játszódó szellem-horrorban Sarah Winchester életét és a házat kísértő megannyi szellemet követhetjük nyomon.

Hang nélkül (árpilis 6.)

John Krasinski rendezésében érkezik a Hang nélkül című film, aminek érdekessége, hogy a rendező felesége, Emily Blunt játssza a horror dráma főszerepét. A történet szerint a földet különös, éles hallású lények lepték el, akik a legkisebb nesz hallatán megölik annak forrását. Emily Blunt és családja pedig szinte utolsó túlélőkként próbálnak életben maradni a kilátástalan világban.

Új mutánsok (április 13.)

Néhány éve még meglepődtünk volna, hogy egy X-Men film is szerepel egy horrorfilmes listán. Azonban a Logan és a Deadpool sikerén felbuzdulva a Fox úgy érezte, érdemes belevágni egy korhatáros, mutánsokról szóló horrorba. A film Josh Boone rendezésében készül, aki elmondása alapján hatalmas X-Men rajongó. Izgatottan várjuk, hogy fog sikerülni ez a horrorfilmes beütésű X-Men film.

A megtisztulás éjszakája: A sziget (július 4.)

A Purge-sorozat eddig megjelent 3 része hatalmas sikert aratott, így nem volt kérdéses, hogy jön a folytatás, egészen pontosan, az előzménytörténet. A sziget címmel fémjelzett részben ugyanis megtudhatjuk mi vezetett az első mészárláshoz.

horror-6_1.jpgForrás: IMDb

Az apáca (július 13.)

A Démonok között filmes franchise is megállás nélkül termeli az újabbnál újabb filmeket. Most a Démonok között 2. részében feltűnt gonosz apácáé lesz a főszerep. Az előző film több mint 1 billió dolláros bevételt hozott a cégnek, így nem is volt kérdés, hogy a horror-univerzum további spinoff-okkal fog bővülni. A hírek szerint nincs megállás, ugyanis a Démonok között 3 is szerepel a tervek között.

horror-3.jpgForrás: IMDb

The Meg (augusztus 10.)

Bár sokan szkeptikusak a Jason Statham nevével fémjelzett cápás horrort illetően, azonban az alapötlet igen ígéretesnek tűnik. A film Steve Alten regénye alapján készült, ami már garancia a sikerre. Azonban a legújabb hírek szerint a film Amerikában PG-13-as besorolást kap, ami nem túl kecsegtető. Mindenesetre augusztusban meglátjuk mennyire lesz ijesztő a film. Az azonban biztos, hogy hihetetlenül látványos és izgalmas lesz!  

horror-1_1.jpgForrás: IMDb

The House with a Clock in Its Walls (szeptember 21.)

Ali Roth rendezésében 2018-ban debütál a mozikban a The House with a Clock in Its Walls című fantasy horror. Az alapot itt is egy regény szolgáltatta, méghozzá John Bellairs írása. A történet egy fiatal árváról szól, aki egy igazán különleges órát fedez fel, ami azonban akár a világvégét is elhozhatja. A film forgatókönyvén a Supernatural atyja, Eric Kripke dolgozott.

horror-7_1.jpgForrás: MovieWeb

Halloween (október 19.)

Idén nyáron jelentették be a kultikus 1978-as Halloween – A rémület éjszakájának új rebootját. A Halloween franchise összesen 10 produkciót tudhat magáénak. A legújabb részt azonban maga a mester, John Carpenter jelentette be. A hírek szerint az eredeti rész egyik szereplője, Nick Castle is visszatér a filmbe, aki az 1978-as filmben Michael Myers szerepében tűnt fel. Kíváncsian várjuk, mit fognak kihozni az alkotók a ma már 70 éves színészből.

horror-2_1.jpgForrás: IMDb

Borítókép: IMDb

Szólj hozzá

horror filmek