2017. dec 28.

Új feldolgozást kap A texasi láncfűrészes mészárlás

írta: agn.f
Új feldolgozást kap A texasi láncfűrészes mészárlás

texas-1.jpg

Bár még csak most fog debütálni a magyar mozikban a Bőrpofa, egyre valószínűbb, hogy a klasszikus 1974-es film feldolgozása lesz a következő projektje a franchisenak.

Az összes horror-franchise közül valószínűleg A texasi láncfűrészes az egyik legkiszámíthatatlanabb. A filmsorozat  összesen 7 filmet tudhat magáénak. 2003-ban már feldolgozták a klasszikus filmet, azonban nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben is terveznek egy újabb reboot-ot.

A franchise legújabb része a Bőrpofa most decemberben debütál a mozikban, ami az eredeti előzménytörténetét dolgozza fel. A klasszikus film újrafeldolgozásáról a legutóbbi alkotás producere, Christa Campbell szólta el magát, amikor a rajongók a Bőrpofa folytatásáról kérdezték:

„Szeretem ezt a filmet és nagyon büszke vagyok rá. Sajnos azonban mialatt a film debütált a mozikban, mi elvesztettük a jogokat…tehát nem…legalábbis mi nem.”

Azonban, ha nem Campbell-ék kapták meg a jogokat, akkor vajon kik? Egyelőre erről még nincs semmilyen információnk, de a rajongók így is örülhetnek, hisz elég valószínű, hogy jön a folytatás!

texas-2.jpg

Forrás:bloody-disgusting.com

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

horror filmek A texasi láncfűrész