2018. jan 04.

Boba Fett is feltűnhet a Solo: Egy Star Wars történetben?

írta: agn.f
Boba Fett is feltűnhet a Solo: Egy Star Wars történetben?

star-wars-spinoff-han-solo-boba-fett1.jpg

A Solo film bejelentése óta elkezdődtek a találgatások Boba Fett visszatéréséről. Bár Solo fiatal éveit bemutató történetről idáig sem posztert, sem előzetest nem kaptunk, mégis a bizonyíték Fett felbukkanásáról már hónapok óta ott volt az orrunk előtt. 

Annak ellenére, hogy már csak 5 hónap van hátra a következő Star Wars spin-off megjelenéséig, meglehetősen keveset tudunk a készülő filmről. Megannyi pletyka és találgatás kering a filmmel kapcsolatban, amik közül talán a legnépszerűbb Boba Fett visszatérésének kérdése. A készítők részéről a híres karakter visszahozása kézenfekvő döntés lenne, már csak azért is, hiszen rendkívül népszerű a rajongók körében. A LucasFilm és a Disney állítólag egy külön róla szóló filmet is tervez a jövőben.

Most könnyen meglehet, hogy a Solo filmben be is mutatják a karaktert, ezzel felvezetve a róla szóló filmet. Egy szemfüles rajongó ugyanis egy fotón érdekes részletet szúrt ki. A fotó Phil Lord és Chris Miller távozása után készült, amikor Ron Howard vette át a stafétabotot. Az új rendező rengeteg képet posztolt tavaly ősszel a forgatásokról, ez a kép is ezek közé tartozik.

Ha figyelmesen megnézzük a képet, akkor nekünk is feltűnhet a háttérben látható sziluett, ami nagyon hasonlít Fett sisakjára. Bár az is lehet, hogy a készítők direkt akarták elhúzni a rajongók előtt a mézes madzagot, mindenesetre nem kizárt, hogy az idén megjelenő filmben a híres fejvadász is tiszteletét teszi. A film idén május 25-én debütál az amerikai mozikban, de reméljük az előzetes is lassan megérkezik, ami megválaszol néhány kérdést.

Forrás: MovieWeb

Borítókép forrása: schmoesknow.com

Szólj hozzá

Star Wars Han Solo