2018. jan 04.

Hátborzongató lett a Slender Man előzetese!

írta: agn.f
Hátborzongató lett a Slender Man előzetese!

slender-3.jpg

Lassan 10 éve annak, hogy Eric Knudsen előállt a Slender Man ötletével, ami azóta hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré. Több videojáték, mém és dokumentumfilm után, most pedig érkezik a film is, aminek előzetese rendkívül erős atmoszférájával igazán hátborzongatóra sikerült.

Eric Knudsen 2009-ben egy Photoshop versenyre készítette el a hátborzongató, hosszú karokkal és üres arccal rendelkező szörnyet, amit azonnal felkapott az internet és szinte legendává formált. A történt annyira hatásos és népszerű lett, hogy 2014-ben be is következett egy tragédia, amikor Wisconsinban két 12 éves gyerek becsalogatta az erdőbe egyik barátjukat, majd megpróbálták megölni őt. Állítólag azért, hogy csillapítsák Slender Man-t. Az esetről az HBO egy dokumentumfilmet (Slenderman: Az internet réme) is készített.

Most pedig idén érkezik a mozifilm is, ami feldolgozza a lény történetét. A horror szintén a gyerekekre koncentrál, Slender Man őket üldözi és rabolja el. A film Sylvain White rendezésében, Joey King főszereplésével idén májusban debütál a mozikban.

slender-2.jpg

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

horror filmek Slender Man