2018. jan 04.

Nő vagy színes bőrű is lehet az új James Bond!

írta: agn.f
Nő vagy színes bőrű is lehet az új James Bond!

james-5.jpg

Az biztos, hogy a következő, szám szerint a 25. filmben még Daniel Craig fogja eljátszani a 007-es ügynök szerepét, azonban, hogy utána mi lesz a folytatás sorsa, egyelőre rejtély. Már elkezdődtek a találgatások a főszereplő személyét illetően.

A film producere, Barbara Broccoli ugyanis a The Hollywood Reporter-nek adott interjújában arra a kérdésre, hogy el tudna-e képzelni színes bőrű vagy női főszereplőt, egyértelműen igennel válaszolt:

„Bármi lehetséges. Egyelőre Daniel Craig lesz Bond, akivel nagyon elégedett vagyok. De ki tudja, mit hoz a jövő és ki lesz a következő Bond.”

Annak ellenére, hogy Craig megfogadta, hogy többé nem szeretne Bond szerepébe bújni, a 25. James Bond filmben már egészen biztos, hogy mégis feltűnik majd. A jövőben Bond szerepére Idris Elba neve is szóba került. Sokan nagy lelkesedéssel fogadták a hírt, hogy végre egy színes bőrű játszhatja el a 007-es ügynök karakterét. De voltak olyanok is, akik egy fiatalabb, esetleg tinédzser színészt vagy éppenséggel egy nőt szeretnének viszontlátni a mozivásznon. A jelen helyzetben pedig semmi sem kizárt. Barbara azt is kijelentette, hogy szeretne haladni a korral és követni az új filmes trendeket.

„Ezek a filmek mindig reflektálnak saját korukra, és a franchise folyton igyekszik kitolni a határait.”

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a női főszereplős hősök, így egyáltalán nem kizárt, hogy legközelebb egy nőt láthatunk az ügynök szerepében. Mindenesetre a nézők és a kritikusok többsége már nagyon szeretne valami újítást látni a klasszikus franchiseban.

james.jpgKép forrása: IMDb

Forrás: hollywoodreporter.com

Borítókép forrása: rttnews.com

Szólj hozzá

James Bond