2018. jan 09.

Lindsay Lohan kampányt indított BatGirl szerepéért

írta: agn.f
Lindsay Lohan kampányt indított BatGirl szerepéért

lindsay-1.jpg

Úgy tűnik Hollywoodban nagy népszerűségnek örvend BatGirl főszerepe, hiszen már a sokadik színésznő jelentkezik be Barbara Gordon megformálására. Most egy újabb színésznő is felszólalt a témával kapcsolatban.

Amint kikerült a hír, hogy Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője készíti a Batgirl filmet, azonnal elkezdődtek a találgatások, vajon ki fogja játszani a főszerepet. Elsőként egy Reddit felhasználónak köszönhetően került ki egy lista az esélyes színésznők neveivel. A listában olyan nevek szerepeltek, mint Elle Fanning, Bella Thorne, Emma Roberts vagy Katherine Langford. Majd tavaly decemberben az Oscar-díjra is jelölt fiatal tehetség, Hailee Steinfeld is bejelentkezett a szerepre. Most egy újabb színésznő, Lindsay Lohan Twitteren jelezte, hogy ő is szívesen eljátszaná Barbara Gordon szerepét.

Lohan karrierje olyan filmekkel indult, mint az Apád-Anyád idejöjjön vagy a Bajos csajok, azonban később botrányai miatt többet szerepelt a bulvárlapok címlapjain, mint a kamerák előtt. Így, ha valaki, ő aztán igazán rá van szorulva egy sikerfilmre.

A színésznő most hétvégén Twitteren áradozott a szerepről, és kérte követőit, hogy minél többször osszák meg a szerepre való jelentkezését. A bejegyzésben magát a rendezőt, Whedon-t is megjelölte. A rajongók megosztóan fogadták a kérést, sokan felháborítónak találták a botrányairól híres színésznő jelentkezését. Valószínűleg felesleges is ezen izgulnunk, hiszen Whedon régebben kijelentette, hogy egy kevésbé ismert színésznőt képzel el BatGirl szerepében.

Borítókép forrása: Screenrant.com

Szólj hozzá

Batgirl