2018. jan 09.

Új infók a Szörnyella de Frász filmről!

írta: agn.f
Új infók a Szörnyella de Frász filmről!

cruella.jpg

Hatalmas lelkesedés fogadta a Szörnyella de Frász film bejelentését, de még annál is nagyobb volt az öröm, amikor kiderült, hogy a hírhedt gonoszt nem más játssza majd, mint Emma Stone. A napokban pedig újabb információk derültek ki a várva várt film történetét illetően.

Az eddigi élőszereplős Disney feldolgozások sikerét látva, nem volt meglepő a Szörnyella de Frász bejelentése. A Demóna 758 millió dolláros, a Hamupipőke 543 millió dolláros és a Szépség és a Szörnyeteg 1 billiárd dolláros bevétele után valószínűleg egy újabb kasszasikerre számíthatunk. A film a 101 Kiskutya előzménytörténetét mutatja be, az ikonikus szőrmemániás gonosz, Szönyella de Frász főszereplésével. A történetről egyelőre csak annyit tudunk, hogy Szörnyella fiatalkorát dolgozza majd fel.

Az Omega Underground nyilatkozata szerint a Szörnyella film Londonban fog játszódni, méghozzá az 1970-es években. A forrásból az is kiderült, hogy a történet lehetséges színhelyéül az akkor Angliában tomboló punk mozgalom szolgálhat. Bár első hallásra kicsit távol áll a punk rock történelem és a Disney egymástól, mindenesetre érdekes lesz nézni, mit hoznak ki belőle az alkotók.

A Disney egyébként szintén Londonban forgatja az Aladdin filmet, így hát kézenfekvő volt a londoni helyszínválasztás. A Szörnyella film Alex Timbers rendezésében egyelőre még kezdeti stádium van, így még sok minden változhat. Mindenesetre érdekes lesz látni, hogyan válik egy fiatal lányból minden idők egyik legnagyobb Disney gonosza.

Forrás: Omega Underground

Borítókép forrása: MovieWeb

Szólj hozzá

Disney Szörnyella de Frász