2018. jan 11.

Lehetséges egy Sinister-Insidious crossover?

írta: agn.f
Lehetséges egy Sinister-Insidious crossover?

crossover-1.jpg

Nemrég mutatták be az Insidious: Az utolsó kulcs horrort, ami a bevételi adatokat nézve szépen teljesít a mozikban. A stúdió feje, Jason Blum pedig már a jövőbeli projekteket tervezgeti.

Jason Blum által vezetett produkciós cég híres arról, hogy kis költségvetésből rendkívül népszerű sikerfilmeket készít, amik jellemzően hatalmas bevételi számokat produkálnak. Blum nevéhez köthető az Insidious, a Parajelenségek, Sinister, Széttörve vagy a tavalyi év nagy kedvence a Tűnj el! is.

Blum egy nemrég adott interjúban beszél az Insidious franchise-ról. Az interjú alatt arról kérdezték, mennyire tartja lehetségesnek egy Sinister-Insidious crossovert. Legnagyobb meglepetésünkre pedig kiderült, hogy már többször gondolkozott az ötleten és van rá esély, hogy a jövőben meg is valósul a projekt.

„Remélem. Szeretném megcsinálni. Majdnem meg is csináltuk már az Insidious és a Sinister crossovert, és még mindig úgy érzem, hogy bele kéne vágni. Szerintem valahol majd keresztezni fogjuk ezt a két világot. Még nem tudom hol, de megpróbáljuk.”

A crossover már csak azért is jó döntés lenne, hiszen mindkét franchise hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében, így valószínűleg ezzel a projekttel még többet kaszálhat a stúdió. Így is a négy Insidious rész már összesen 423 millió dollárt hozott a cégnek, így valószínűleg érdemes lenne megvalósítani az ötletet.

crossover-2.jpg

Forrás: bloody-disgusting.com

Képek forrása: IMDb.com

Szólj hozzá

horror filmek Sinister Insidious