2018. jan 15.

Kiderült, mikor érkezik a Galaxis Őrzői Vol. 3!

írta: agn.f
Kiderült, mikor érkezik a Galaxis Őrzői Vol. 3!

galaxis-1.jpg

Az elmúlt napokban, a Galaxis Őrzői forgatókönyvírója, James Gunn nyilatkozott arról, mikor mutatják be a Galaxis Őrzői folytatását a mozikban. Emellett pedig néhány filmmel kapcsolatos részletet is elárult a rajongóknak.  

Bár James Gunn, a film forgatókönyvírója még tavaly szeptemberben beszélt arról, hogy a film várhatóan 2020-ban vagy 2021-ben érkezik, most egy rajongó üzenetére adott válaszából egyértelműen kiderül a film megjelenésének dátuma, ami 2020-ra várható. Ennél pontosabb időpontról azonban egyelőre még nem tudni. Az azonban biztos, hogy 2020-ban május 1-én, augusztus 7-én és november 6-án fog debütálni egy-egy Marvel-film, tehát valamelyik ezek közül már biztosan a Galaxis Őrzői 3 lesz.

Gunn Twitteren emellett még több rajongói kérdésre is válaszolt. Így azt is megtudtuk, hogy a 3. rész felvezeti a Végtelen háború és a Bosszúállók 4. részének történései után a Marvel Cinematic Universe következő fejezetét. Továbbá azt is megtudtuk, hogy a tavaly lezajlott Disney-Fox üzlet nem fogja befolyásolni a történetet, így nem fogunk találkozni a másik stúdióból ismert karakterekkel.

Azonban 2020-ig sem maradunk Marvel filmek nélkül, ugyanis idén érkezik a Fekete Párduc, a Bosszúállók: Végtelen háború, A Hangya és a Darázs, jövőre pedig a Captain Marvel, Bosszúállók 4 és a Pókember: Hazatérés folytatása.

 Forrás: MovieWeb

Kép forrása: IMDb

Szólj hozzá

Galaxis Őrzői