2018. jan 15.

Még csak most kezdik a Halloween horror forgatását

írta: agn.f
Még csak most kezdik a Halloween horror forgatását

halloween-0.jpg

A Blumhouse stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy most kezdték el az idén októberben várható film forgatását, amit az eredeti tervek szerint már tavaly el kellett volna kezdeniük. Vajon csúszik így a premierdátum is? 

A stúdió Instagram-on egy képpel jelentette be, hogy a napokban kezdték el forgatni a Halloween horror rebootját Dél-Karolinában. A filmet eredetileg 2017 októberében kellett volna elkezdeniük a készítőknek, hiszen a megjelenés dátuma vészesen közeledik. Állítólag a kaszting lassította le az egész projektet, ezért kezdték el késve a forgatást.

A film Danny McBride és David Gordon Green rendezésében készül, akiket főként vígjátékaikról ismerhetünk. A rajongók ezáltal nem fogadták felhőtlen lelkesedéssel a hírt a rendezők kilétéről, attól félve, hogy a horror esetleg viccbe fog átmenni. Azonban a rendezők eloszlatták a rajongók félelmeit amikor bejelentették, hogy hűek maradnak az eredeti filmhez és az új projekt nem egy folytatása lesz, hanem a klasszikus horror rebootja.

A forgatások elkezdésével a stáblista is egyre több névvel bővült. Több fiatal színész is csatlakozott a projekthez, például Virginia Gardner, Miles Robbins, Dylan Arnold és Drew Scheid. A rajongók legnagyobb örömére pedig Jamie Lee Curtis is visszatér a filmben. Sőt a horroban Nick Castle is feltűnik majd, aki az 1978-as filmben játszotta Michael Myers szerepét.

A rendezők ígérték, hogy tartani fogják magukat a 2018. október 19-i dátumhoz, mindenesetre reméljük gyorsan haladnak majd a forgatások és a sietség nem fog a film kárára menni.

 

 Kép forrása: IMDb

Forrás: bloody-disgusting.com

Szólj hozzá

horror filmek Halloween