2018. jan 16.

Elárulták, mikor csatlakozhatnak az X-Men mutánsok a Marvel hőseihez

írta: agn.f
Elárulták, mikor csatlakozhatnak az X-Men mutánsok a Marvel hőseihez

marvel-1.jpg

Tavaly létrejött az év egyik legnagyobb üzlete, amikor a Marvel felvásárolta a Fox-ot. A rajongók ettől kezdve izgatottan várták, mikor láthatják kedvenc Marvel és Fox hőseiket egyszerre a mozivásznon, azonban nagyon úgy tűnik egy ideig még türelemmel kell lennünk.

A Fox a közeljövőben már több filmet betervezett, például a Deadpool 2-t, az X-Men: Dark Phoenix-et, New Mutants-t vagy a Multiple Man-t. Most ezeknek a jogai átkerültek a Disney-hez, így hát a rajongók izgatottan várják, hogy ezen filmek valamelyikében esetleg viszontláthatják kedvenc Marvel-hőseiket, vagy fordítva.

Most Andy Park, a Marvel illusztrátora a ComicBook-nak adott interjújában beszélt az ügyről, ahol bevallotta, hogy a közeljövőben ne számítsunk semmi átjárásra a két stúdió filmjei között.

„Senki nem látta előre, hogy a Disney felvásárolja a Fox-ot, mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, hiszen mindig is arról álmodtuk, hogy az X-Men és a Fantasztikus Négyes hősei is a Marvel Cinematic Universe részesei legyenek, de egyelőre semmi nincs eldöntve vagy bejelentve. Ezért nem is tudom elszólni magam, mivel nem tudom mit hoz majd a jövő. Egyedül annyit mondhatok, hogy legalább 12-18 hónapot kell várni ahhoz, hogy egyáltalán bármi is történjen.”

Így hát, ha arra számítottuk, hogy néhány mutáns fel fog tűnne valamelyik készülő filmben, valószínűleg csalódni fogunk. Úgy látszik még türelemmel kell várnunk arra, hogy a mutánsok csatlakozzanak a Moziverzumhoz.

marvel-2.jpglascosasquenoshacenfelices.com

Forrás: screenrant.com

Borítókép forrása: newsarama.com

Szólj hozzá

Marvel-Fox