2018. jan 16.

Mégis jön a Frankenstein menyasszonya film!

írta: agn.f
Mégis jön a Frankenstein menyasszonya film!

franken-1.jpg

Még csak 3 hónapja volt, hogy az Universal leállította a Frankenstein menyasszonya film munkálatait, most szárnya kapott a hír, hogy a stúdió mégis folytatja a projektet.

Az eredeti 1935-ös film tagadhatatlanul a horrorfilm történelem egyik klasszikusa. A filmet 1985-ben újraforgatták, azonban az újabb alkotás finoman szólva nem nyerte el a nézők és a kritikusok tetszését.

Azonban az első film sikerére alapozva az Universal stúdió úgy döntött, hogy itt az idő egy újabb filmre, ami eredetileg Bill Condon rendezésében és Angelina Jolie főszereplésével készült volt el. Azonban már az egészen kezdeti stádiumban visszavonták a filmet, arra hivatkozva, hogy még van mit dolgozni a forgatókönyvön. A későbbiekben is egyre rosszabb hírek derültek ki a filmmel kapcsolatban. Ugyanis a „Dark Universe” projekttel megbízott író-producer páros, Alex Kurtzman és Chris Morgan elhagyták a projektet. Ez persze nem a film végét jelentette, csak szükség volt egy újabb átgondolásra és átdolgozásra, és emiatt a projektet bizonytalan időre elhalaszották.

Most az Omega Underground nyilatkozott arról, hogy a stúdió egy új stábot talált a Frankenstein menyasszonya elkészítéséhez, ami a "Dark Universe" második filmje lenne, a Tom Cruise főszereplésével készült A Múmia után. Ezáltal lehetséges, hogy végre kezdetét veheti a projekt.

Azonban arról, hogy vajon ki fogja forgatni a filmet még egyelőre sejtésünk sincs. Mint ahogy arról sem tudunk egyelőre semmi biztosat, vajon továbbra is Jolie fogja eljátszani Frankenstein menyasszonyát, vagy esetleg a Wonder Woman-ből ismert Gal Gadot-ot kérik fel a szerepre. Mindenesetre reméljük most már sínen van a projekt és a közeljövőben láthatjuk a klasszikus film remake-jét.

franken-2.jpg

Forrás: bloody-disgusting.com

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

horror filmek