2018. jan 16.

Visszatérhetnek az eredeti színészek az Obi-Wan filmben?

írta: agn.f
Visszatérhetnek az eredeti színészek az Obi-Wan filmben?

obi-wan.jpg

A Solo: Egy Star Wars történet bejelentése utána szárnyra kapott az a hír, hogy több másik Star Wars spin-off is tervben van, köztük az Obi-Wan film. Azonnal elkezdődtek a találgatások, vajon az eredeti szereplők visszatérnek-e a filmbe. Most maguk a színészek nyilatkoztak a pletykákkal kapcsolatban.

A napokban napvilágot látott egy kép az edző Ewan McGregor-ról, aki a rajongók elmélete szerint a nagy szakállával és hajával megszólalásig hasonlít az évekkel ezelőtt megformált Obi-Wan karakteréhez. Ezután útra kelt a pletyka, hogy talán a következő Star Wars spin-off-ban újra McGregor fogja játszani a Jedi mestert. Azonban néhány hete a színész cáfolta a pletykát és egyáltalán nem is hallott semmiféle Obi-Wan filmről sem a Disneytől, sem a Lucasfilmtől.

Ezután a következő fontos főszereplővel, Qui-Gon-al kapcsolatosan is elindultak a találgatások, vajon az eredeti színész, Liam Neeson újra eljátssza a mester szerepét. Nemrég Neeson legújabb filmje, a The Commuter kapcsán adott interjút, ahol arról is nyilatkozott, szívesen visszatérne-e Qui-Gon szerepében a Star Wars filmekbe. Neeson bevallotta, hogy nem sokat tud a projektről, sőt még abban sem biztos, hogy hivatalosan bejelentette-e a stúdió a filmet.

„Ez az első alkalom, hogy hallottam erről. Senki nem vette fel a kapcsolatot velem ez ügyben. De tudom, hogy a Star Wars világában bármi megtörténhet."

Azzal kapcsolatban is kérdezték, hogy esetleg Force Ghost-ként még visszatérhet a jövőbeli filmekbe, azonban erről is csak annyit nyilatkozott, hogy eddig még senki nem kereste meg.

„A filmben meghaltam, de mindannyian tudjuk, hogy a Jedik bármikor visszatérhetnek, de eddig senki nem vette fel velem a kapcsolatot. Meglátjuk.”

Mindenesetre az biztos, hogy a két karakter visszahozása hatalmas sikert aratna a rajongók körében. A nyáron debütáló Solo: Egy Star Wars-történet után pedig bármi lehetséges.

Forrás: MovieWeb

Kép forrása: IMDb

Szólj hozzá

Star Wars