2018. jan 17.

Kiderült a Hangya és a Darázs szinopszisa!

írta: agn.f
Kiderült a Hangya és a Darázs szinopszisa!

antman-1_1.jpg

A napokban a Disney végre elárulta a nyáron bemutatásra kerülő Hangya és a Darázs film szinopszisát és egy új, hivatalos képet is közölt a filmből.

Az új hivatalos képen végre együtt láthatjuk a film főszereplőit, Hangyát (Paul Rudd) és Darazsat (Evangeline Lilly), méghozzá szuperhős jelmezükben. A Disney ezen kívül a film történetéről is elárult néhány hivatalos részletet.

„A Marvel Cinematic Universe-hez tartozó Hangya és a Darázs egy új fejezetet nyit a kicsinyítés képességével rendelkező hőseink történetében. Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után járunk. Scott Lang próbál megbirkózni döntésének következményével apaként és szuperhősként is. Ahogy próbálja egyensúlyba hozni életét, egy új küldetéssel kell szembenéznie. Scott újra magára ölti Hangya jelmezét, de most nem egyedül kell szembenéznie a feladatokkal. Darázzsal csapatot alkotva próbálják felderíti a múlt eddig elrejtett titkait.”

A történetben a két főszereplő, Paul Rudd és Evangeline Lilly mellett Michael Douglas, Michael Pena, David Dastmalchian, Bobby Cannavale, Judy Greer és Abby Ryder Fortson is feltűnik majd. A film Peyton Reed rendezésében készül, akit az Igenember és a Szakíts, ha bírsz című filmekből ismerhetünk.

A film várhatóan 2018. július 6-án debütál az amerikai mozikban. Reméljük a közeljövőben az előzetes is megérkezik.

antman.jpg

Forrás: MovieWeb

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

Hangya és a Darázs