2018. jan 17.

Mégis benne lehet Mészárszék a Venom-filmben?

írta: agn.f
Mégis benne lehet Mészárszék a Venom-filmben?

venom-2_1.jpg

Az idei év rengeteg meglepetést tartogat a képregényrajongók számára. Talán a készülő filmek közül a Venom ígérkezik legizgalmasabbnak.  Most pedig van rá esély, hogy a film a képregényből ismert Mészárszéket is felvonultatja.

Tom Hardy főszereplésével érkező filmről eddig a stúdió nagyon kevés információt osztott meg a rajongókkal. Még csak a múlt héten jelent meg az első hivatalos kép a filmről, ahol a fő karakter, Eddie Brock, egy San Franciscóban tevékenykedő újságíró látható. Most pedig szárnyra kapott a hír arról is, hogy talán a filmben láthatjuk Venom hírhedt ivadékát, Mészárszéket is. Bár már a kezdetektől voltak ezzel kapcsolatos találgatások a rajongók részéről, azonban eddig hivatalos bejelentés nem érkezett a stúdiótól.

venom-1_1.jpgimdb.com

A napokban Tom Hardy szólta el magát egyik Twitter posztjában, ahol megosztott egy Eddie Brockot és Mészárszéket ábrázoló rajzot. Eddie Brock vonásaiban magát a színész ismerhetjük fel. Amit igazán érdekes, hogy a posztot később törölte a közösségi oldalról, így lehetséges, hogy tényleg egy apró elszólásról van szó.

A film Ruben Fleischer rendezésében 2018. október 5-én érkezik az amerikai mozikba.

Forrás: screenrant.com

Borítókép forrása: movieweb.com

Szólj hozzá