2018. jan 22.

Harley Quinn 3 filmben is visszatérhet!

írta: agn.f
Harley Quinn 3 filmben is visszatérhet!

quinn-2.jpg

Nagyon úgy tűnik, Harley Quinn karakterét többet láthatjuk a filmvásznon, mint ahogy eredetileg gondoltuk volna. A Warner ugyanis több filmet bejelentett, melyben viszontláthatjuk a Margot Robbie által megformált karaktert. A listán egy nem várt film is helyet kapott!

Annak ellenére, hogy az Öngyilkos Osztag nem aratott felhőtlen sikert sem a rajongók, sem a kritikusok körében, abban szinte mindenki egyetértett, hogy Harley Quinn karaktere volt a film egyik legjobb eleme. Decemberben maga Margot Robbie nyilatkozott arról, hogy a jövőben több DC-filmben is fel fog tűnni, most úgy tűnik kiderült ,mely filmeket értett ezalatt. 

Régóta rebesgetik, hogy készülni fog egy Harley Quinn és Joker kapcsolatára fókuszáló film. Most egy bennfentes forrásból azt is megtudtuk, hogy Margot Robbie a Birds of Prey című filmben is feltűnhet. A filmről egyelőre csak annyit tudunk, hogy Christina Hodson már 2016-ban elkezdte írni a forgatókönyvet. Az eredeti képregény több szuperhőst és gonoszt is felsorakoztat a DC Univerzumból, azonban Quinn karaktere nem tartozott ezek közé. Valószínű, hogy a karakter sikerét látva a stúdiónak kézenfekvő döntés volt behoznia Harley Quinn-t. Így az Öngyilkos osztag 2, a Joker vs. Harley Quinn filmen kívül a Birds of Prey filmben is már biztosan láthatjuk a jövőben Margot Robbie által megformált karaktert.

Ami még érdekes, hogy a Gotham City Sirens nem szerepelt a forrás által említett filmek között, melyhez pedig már a rendezőt is kiválasztották David Ayer személyében. Ayer még decemberben beszélt arról, hogy a film előkészületi stádiumban van, de ezek szerint ennél tovább még nem jutott a projekt.

Mindenesetre három filmben már biztosan találkozhatunk Harley Quinn karakterével. Egyelőre még nem tudni, melyik film érkezik a mozikba először, de állítólag az Öngyilkos osztag folytatását már ősszel elkezdik forgatni, így valószínű, hogy elsőként ott találkozhatunk Harley Quinn-el.

quinn-1.jpg

Forrás: thewrap.com

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

Harley Quinn Öngyilkos Osztag 2