2018. jan 22.

Fekete Macska is szerepelhet az új Pókember-filmben

írta: agn.f
Fekete Macska is szerepelhet az új Pókember-filmben

pok-1.jpg

Néhány hónapja röppent fel a hír arról, hogy a legújabb Pókember filmhez egy európai színésznőt keresnek. Eleinte mindenki azt hitte, hogy Gwen Stacy karakteréhez válogatják a megfelelő színészt. Most azonban kiderült, hogy a készítők a folytatás egyik gonoszát keresik. Már csak az a kérdés, hogy melyik karakter szerepéhez?

A Pókember: Hazatérés 2 Jon Watts rendezésében 2019-ben érkezik a mozikba. A filmmel kapcsolatosan egyelőre annyi biztos, hogy a főszerepet továbbra is Tom Holland játssza majd, azonban ennél érdekesebb hogy vajon kik lesznek a további fő- és mellékszereplők. A The Hashtag Show egyik beszámolója szerint a Sony egy európai, 20-as éveinek közepén járó színésznőt keres egy "femme fatale" típusú karakter megszemélyesítéséhez.

A rajongók részéről azonnal elkezdődtek a találgatások, vajon melyik karakterről van szó?  A legesélyesebb ezek közül pedig Fekete Macska karaktere. A hír már csak azért sem lehetetlen, hiszen Fekete Macska karakteréről már biztosan érkezik egy önálló film, Silver & Black címen, ami a második Sony-féle Pókember spin-off lesz a készülő Venom után. Így hát lehet, hogy a készítők az új Pókember filmben vezetik fel Fekete Macskát, ami már sokkal esélyesebbé teszi ezt az elméletet.  

Azonban addig sem kell Pókember nélkül maradnunk, hiszen Tom Holland-ot a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Bosszúállók 4. részében is viszontláthatjuk.

pok-2.jpgIMDb

Forrás: cinemablend.com

Borítókép forrása: movieweb.com

 

Szólj hozzá

Pókember