2018. jan 23.

Érkezik a Robotzsaru folytatása!

írta: agn.f
Érkezik a Robotzsaru folytatása!

robotzsaru-1.jpg

Most ünnepli 30. évfordulóját a Robotzsaru című klasszikus. Az 1987-ben készült első film rajongói végre felsóhajthatnak, hiszen hosszas várakozás után érkezik végre a folytatás, amivel kapcsolatban a napokban az eredeti film forgatókönyvírója nyilatkozott.

Valószínűleg sokan emlékszünk még az eredeti Robotzsarura, ami egy egész generációnak volt meghatározó filmélménye. Bár 2014-ben megpróbálták feldolgozni az eredeti történetet, de sem a rajongóknak, sem a kritikusoknak nem nyerte el a tetszését a reboot. Most viszont érkezik az újabb rész, ami az 1987-es film közvetlen folytatása lesz. A hírt maga Edward Neumeier erősítette meg, aki az 1987-es film forgatókönyvén dolgozott. A barbadosi Independent Film Festival-on adott interjújából kiderült, hogy az MGM már dolgozik a filmen és a film sikerétől függően várható több folytatás is.

„Nem szabadna sok részletet elárulnom. Már rengeteg Robotzsaru készült, nem olyan régen egy reboot-ot is készítettek. Csak annyit mondhatok, az új film visszamegy az eredeti Robotzsaruhoz, amit mindannyian szerettünk, a történetet ott kezdjük és onnan folytatjuk. Tehát az új film az első film folytatása lesz.”

Neumeier egyelőre arról nem árult el részleteket, hogy az új film mennyire fog kapcsolódni a már létező 1990-es és 1993-as folytatásokhoz, amikben egyébként sem Neumeier, sem az eredeti rendező, Paul Verhoeven nem működött közre. Így, hogy a tervezett film már magáénak tudhatja az eredeti forgatókönyvírót, reméljük az eredetihez hű folytatást kapunk.

robotzsaru-2.jpg

Forrás: MovieWeb

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

Robotzsaru