2018. jan 23.

Ryan Reynolds ismét főszerepben!

írta: agn.f
Ryan Reynolds ismét főszerepben!

A színész egy misztikus krimiben kapott főszerepet

clue-2.jpg

Ryan Reynolds-ot úgy látszik többször is láthatjuk a közeljövőben a mozivásznon, hiszen a Fox-al újonnan kötött szerződésében több közös projekt is szerepel. Egyik ezek közül pedig már ki is derült!

A színész egy 3 éves szerződést kötött a stúdióval. Az új szerződés első filmje valószínűleg az 1985-ös Nyom című film feldolgozása lesz. Miután a Deadpool volt az Avatar után a legsikeresebb filmje a stúdiónak a 783 dolláros bevételével, így kézenfekvő döntés volt további filmekre is leszerződni a színésszel. A Fox igazán biztosra megy, hiszen a Deadpool forgatókönyvíróival, Rhett Reese-el és Paul Wernick-el is tárgyalnak a film kapcsán. Ryan Reynolds negyedszerre dolgozna együtt a forgatókönyvíró párossal, a Deadpool, az Élet és a Deadpool 2 után.

Eredetileg a filmet az Universal szerette volna feldolgozni, Gore Verbinski rendezésében, de végül 2011-ben visszadobták a projektet. Így kerültek át a film jogai 2016-ban a Fox-hoz. A stúdió a híres Cluedo társasjáték filmváltozatában egy misztikus rejtélyt szeretne feldolgozni.

Az eredeti film 1985-ben készült Tim Curry, Eileen Brennan, Madeline Kahn főszereplésével. A történet szerint a szereplőket meghívják egy hatalmas házba egy vacsorára, ahol aztán valaki gyilkosságot követ el. Az inas próbálja megoldani a rejtélyt, hogy vajon melyik vendég követhette el a gyilkosságot. A filmnek nem volt nagy visszhangja, összesen 14 millió dolláros bevételt ért el. Azonban úgy tűnik a Fox mégis lát fantáziát a történetben.

clue-1.jpg

Forrás: screenrant.com

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

Ryan Reynolds