2018. jan 24.

A Trónok harca sztárja egy Star Wars szerepre vágyik!

írta: agn.f
A Trónok harca sztárja egy Star Wars szerepre vágyik!

tronokharca.jpg

A Star Wars filmekben szerepelni hatalmas megtiszteltetést jelent, így nem véletlen, hogy rengeteg Hollywoodi sztár pályázik arra, hogy benne lehessen az ikonikus filmben. Most a Trónok harca egyik sztárja jelentette be igényét a Star Wars egyik szerepére. 

Peter Dinklage éppen legújabb filmje, az I Think We’re Alone Now népszerűsítése kapcsán adott interjút az IMDb Sundance műsorának, ahol Kevin Smith rákérdezett arra, hogy a színész szívesen szerepelne-e a következő Star Wars-filmben. Persze Dinklage azonnal megragadta az alkalmat és kijelentette, hogy mindenképpen szeretne egy szerepet a készülő filmben.

tronokharca-2.jpg

Az utolsó jedik-ben egyébként már feltűnt egy Trónok harca sztár, Gwendoline Christie a páncélba öltözött Phasma kapitány bőrében, aki az új rész egyik legellenszenvesebb karaktere volt. Ezáltal nem kizárt, hogy egy újabb Trónok harcából ismert színészt is láthatunk a filmvásznon. A hírek szerint Dinklage a Bosszúállók: Végtelen háborúban is fel fog tűnni Pip, a troll szerepében egy elkapott lesifotó szerint, így már kapcsolatba kerülhetett a Disney-vel. Mindenesetre Dinklage lassan befejezi a Trónok harca utolsó, 8 évadának forgatását, így lesz bőven ideje az új szerepekre.

Forrás: screenrant.com

Képek forrása: IMDb

Szólj hozzá

Star Wars Trónok harca