2018. jan 24.

Ennyi volt a Dark Universenek?

írta: agn.f
Ennyi volt a Dark Universenek?

Egy újabb rendező is otthagyta a projektet

dark-3.jpg

Néhány éve még úgy tűnt, hogy a Universal-féle Dark Universe hatalmas dobás lesz, azonban mára igencsak megkopott a projekt.

A Universal-féle Dark Universe olyan klasszikus horrorfilmeket és a filmtörténet nagy rémeit akarta feldolgozni, mint a Múmia, Drakula, Frankenstein, Frankenstein menyasszonya vagy éppenséggel a Láthatatlan ember. A projektből eddig egyedül a Múmia készült el Tom Curise főszereplésével, ami várthoz képest rosszabbul teljesített a mozikban. Az ingatag kezdés láttán a stúdió és a rendezők is elbizonytalanodtak a projekt kapcsán.

dark-2.jpgimdb.com

Nemrég az egész Dark Universe mögött álló készítőpáros, Alex Kurtman és Chris Morgan hagyta ott a projektet. Újonnan pedig a Láthatatlan ember rendezője, Ed Solomon lépett le. A film eredetileg Johnny Depp főszereplésével készült volna. 

„Szerintem a Universal-nak és nekem teljesen más elképzelése volt a filmmel kapcsolatban… Így már nem dolgozok a projekten.”

Ezt látva kérdéses, mi lesz a többi film sorsa.  A legújabb hírek szerint a Frankenstein menyasszonya filmhez a stúdió már talált egy új stábot, ezáltal lehetséges, hogy végre kezdetét veheti a munka. Valószínűleg a film sikerétől függően eldől a többi film sorsa.

dark-1.jpgbloody-disgusting.com

Forrás: bloody-disgusting.com

Borítókép forrása: Movieweb.com

Szólj hozzá

Dark Universe