2018. jan 24.

Két szereplő már biztosan visszatér a Bosszúállók 4-ben!

írta: agn.f
Két szereplő már biztosan visszatér a Bosszúállók 4-ben!

lesi-6.jpg

Bár a Bosszúállók 4 forgatását már befejezték, egyelőre sok részlet nem derült ki a filmmel kapcsolatban. Most egy lesifotó szerint két sztárt már biztosan viszontláthatunk a jövőre érkező filmben.

Most a Just Jared lesifotósai készítettek néhány képet a forgatásról, ahol Nick Fury és Maria Hill látható. Az oldalon egy „érkező Marvel projekt” -ként hivatkoznak a fotókra, de valószínű, hogy a Bosszúállók 4. részéről lehet szó. Bár a forgatásokat eredetileg már befejezték a Russo fivérek, gyakran előfordul a filmvilágban, hogy utólag még felvesznek néhány további jelenetet. Valószínűleg ebben az esetben is ez történhetett. Ami érdekes, hogy nemrég rengeteg hír szólt arról, hogy Nick Fury nem lesz benne sem a Bosszúállók: Végtelen háborúban, sem a Bosszúállók 4. részében, így sokan szkeptikusak a hírrel kapcsolatban.  

Bár van rá némi esély, hogy a képsorok a Marvel Kapitány forgatása közben készültek - ahol Fury már korábban bejelentette visszatérését, - azonban a forgatások elvileg csak jövő hónapban kezdődnek. Másrészt a Marvel Kapitány története a 90-es években játszódik, amikor mindkét szereplő sokkal fiatalabb volt. Így valószínűbb az az elmélet, hogy a Bosszúállók 4. részéről van szó, amiben nagyon úgy tűnik, hogy Samiel L. Jackson és Cobie Smulders is feltűnik majd.

justjared.com

Forrás: movieweb.com

Borítókép forrása: starwarsnewsnet.com

Szólj hozzá

Bosszúállók 4