2018. jan 29.

Befejeződött a Venom forgatása!

írta: agn.f
Befejeződött a Venom forgatása!

Új forgatási fotók láttak napvilágot.

tom-hardy-venom.jpeg

Az idei év rengeteg meglepetést tartogat a képregényrajongók számára, mely közül a Venom-film ígérkezik legizgalmasabbnak. Bár a filmről eddig a stúdió nagyon kevés információt osztott meg, az új fotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy végre befejezték a film forgatását.

A Venom forgatása még tavaly október közepén kezdődött, így nem kizárt, hogy a napokban végre befejeződtek a munkálatok. Tom Hardy, a film főszereplője a napokban Instagramon több fotót posztolt, melyen az egész stáb látható. A képekből és a feliratokból egyértelműen arra lehet következtetni, hogy a képek a forgatások utolsó napjain készültek.

Annak ellenére, hogy már régóta folynak a munkálatok, még nem derült ki sok részlet a filmmel kapcsolatban. Talán a legizgalmasabb kérdés, hogy vajon ki lesz a film főgonosza? A napokban szárnyra kapott a hír arról, hogy talán Mészárszéket láthatjuk viszont a mozivásznon, azonban hivatalosan még nem erősítették meg a hírt. Mindenesetre az biztos, hogy Tom Hardy mellett feltűnik majd Michelle Williams, Jenny Slate, Woody Harrelson és Reid Scott is.

A film Ruben Fleischer rendezésében 2018 október 5-én debütál az amerikai mozikban. Addig is íme néhány kép az említett fotókból:

 

Wrapped life back Bye �

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Wrapped SAN Fran Jam DuN ��������������

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

SAN Fran Greggs Williams ��������

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Last night V SAN F camera dept Matty Lib legends all ���������������

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

 

Képek forrása: instagram @tomhardy

Borítókép forrása: donthatethegeek.com

Szólj hozzá

Venom