2018. jan 31.

Megérkeztek az első Halloween forgatási fotók!

írta: agn.f
Megérkeztek az első Halloween forgatási fotók!

hal-6.jpg

Kétségtelen, hogy a Halloween az idei év egyik legjobban várt horrorja, ami idén októberben érkezik a mozikba. A filmet még csak a napokban kezdték el forgatni, azonban máris több forgatási fotó látott napvilágot, amiken néhány régi karakter is tiszteletét teszi. 

A forgatások elkezdésével a stáblista is egyre több névvel bővült. Több fiatal színész is csatlakozott a projekthez, például Virginia Gardner, Miles Robbins, Dylan Arnold és Drew Scheid. A rajongók legnagyobb örömére pedig Jamie Lee Curtis is visszatér a filmben. Sőt a horroban Nick Castle is feltűnik majd, aki az 1978-as filmben játszotta Michael Myers szerepét.

A munkálatok még csak a napokban kezdődtek, de máris megérkezett pár kép a forgatásokról. Az egyiken, a fa alatt felfedezhetjük a hírhedt gonoszt, Michael Myerst is. A film társrendezője, Danny McBride Instagramján osztott meg egy képet, ahol egy összecsukható szék látható, The Shape felirattal. Tudni kell ehhez, hogy az eredeti film stáblistáján így hivatkoztak Myersre, így a szék egészen biztosan az őt alakító Nick Castle-é lehet. A forgatásokról maga Jamie Lee Curtis is posztolt egy képet, ahol ezúttal hosszú hajjal látható a színésznő. Az Instagramon kívül az IMDb-n is elérhető néhány forgatási kép, ahol az új szereplők mellett a forgatási helyszíneket is megismerhetjük.  

 

 

 

Anybody got eyes on Michael? I want to know if I can use his chair. Happy Halloween and Happy Birthday @johncarpenterofficial #halloweenmovie

Danny McBride (@lone_wolf_mcbride) által megosztott bejegyzés,

 

hal-1.jpgimdb.com

hal-2.jpgimdb.com

hal-3.jpgimdb.com

hal-4.jpgimdb.com

hal-5.jpgimdb.com

Borítókép forrása: imdb.com

Szólj hozzá

horror filmek Halloween