2018. feb 05.

Az összes Super Bowl-előzetes egy helyen!

írta: agn.f
Az összes Super Bowl-előzetes egy helyen!

Megérkezett a Han Solo, a Bosszúállók és a Jurassic World előzetes!

super-bowl.jpg

Magyar időszámítás szerint ma hajnalban lezajlott az idei, 52. Super Bowl-döntő, aminek szünetében rengeteg vadonatúj előzetes kikerült. A most következő összeállításban összegyűjtöttük az összes előzetest, melyek között egy új Bosszúállók-ízelítőt és a régóta várt Han Solo: Egy Star Wars-történet trailert is láthatnak a rajongók!

A Super Bowl az amerikai tévétörténelem egyik legnézettebb műsora, ami évről évre nézettségi rekordokat dönt az USA-ban. Ezért nem véletlen, hogy a filmstúdiók csillagászati összegeket fizetnek azért, hogy a legnagyobb sikerfilmek előzetesei a műsor szünetében szerepeljenek. Ez idén sem volt másképp, hiszen a Solo: Egy Star Wars-történt, a Mission:Impossible új része, a Felhőkarcoló, a Bosszúállók: Végtelen háború és az új Jurassic World előzetes is megérkezett!

A nagy filmek mellett a kisebb költségvetésű alkotások is szerepeltek az új előzetesek között. A Vörös veréb és a Hang nélkül című film mellett több nagyszabású Netflix sorozat előzetese is megérkezett, így a WestWorld második évadába is bepillanthatunk.

Solo: Egy Star Wars-történet

Jurassic World: Bukott Birodalom

Felhőkarcoló

Bosszúállók: Végtelen háború

Mission: Impossible – Utóhatás

Vörös veréb

Hang nélkül

The Cloverfield Paradox

Westworld – 2. évad

Borítókép forrása: movieweb.com

Szólj hozzá

Han Solo Bosszúállók Felhőkarcoló Előzetes Mission: Impossible Jurassic World Vörös veréb Hang nélkül The Cloverfield Paradox