2018. feb 05.

Búcsút inthetünk Hulk-nak?

írta: agn.f
Búcsút inthetünk Hulk-nak?

hulk-1.jpg

Mark Ruffalo egy nemrég posztolt fotójával kisebb lavinát indított el a rajongók körében. A kép láttán bennünk is felmerült a kérdés, vajon viszontláthatjuk-e kedvenc zöld szuperhősünket az elkövetkező Marvel filmekben?

Azt már régóta mondogatják, hogy a Bosszúállók: Végtelen Háború és a Bosszúállók 4 lezárja az eddigi Marvel Cinematic Universe-et és ezután új fejezet következik a történetben. Most a Hulkot játszó, Mark Ruffalo nemrég posztolt képe szerint lehetséges, hogy az események Hulk karakterére is olyannyira hatással lesznek, hogy az új fejezetben már nem láthatjuk viszont a zöld szuperhőst.

Mark Ruffalo nemrég Twitteren osztott meg egy képet magáról, amin a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásán egy batyuval a kezében látható. A rajongókat azonban nem maga a kép, inkább az alatta olvasható felirat érdekelte igazán:

„Utolsó napom a Végtelen Háború -ban. Az végső kilépő.”

Azonnal elkezdődtek a találgatások a rajongók részéről, vajon viszontláthatjuk-e Hulk-ot a későbbi filmekben? Persze lehet, hogy Ruffalo ezalatt a forgatás utolsó napját értette, hiszen a források szerint a színész még mindig szerződésben áll a Marvel Stúdióval. Azonban a Marvel Moziverzumban, mint tudjuk bármi lehetséges, így megeshet, hogy Ruffalo éppen elszólta magát Hulk sorsát illetően. 

Forrás: cinemablend.com

Borítókép forrása: screenrant.com

 

Szólj hozzá

Hulk Bosszúállók