2018. feb 07.

A Trónok harca alkotóitól érkezik az új Star Wars-trilógia!

írta: agn.f
A Trónok harca alkotóitól érkezik az új Star Wars-trilógia!

tronok-3.jpg

A Trónok harca rendezőpárosa a messzi-messzi galaxisba utazhat, ugyanis a következő Star Wars-filmeket már biztosan ők fogják rendezni. Méghozzá nem is egy, hanem egyből több filmre is leszerződtek a Lucasfilmmel!

A starwars.com-on jelentették be, hogy David Benioff és D.B. Weiss a Trónok harca után új kihívás elé néznek, méghozzá az Emmy-díjas rendezőpáros az újabb Star Wars részeken dolgozhat együtt. Egyelőre annyi biztos, hogy önálló részekről van szó, így Weiss és Benioff felügyelete mellett elkészített filmeknek semmi közük nem lesz a Skywalker történethez, amit továbbra is Rian Johnson fog készíteni. Tehát így egy teljesen önálló történetről lesz szó, méghozzá nem is egyről, ugyanis a rendezőpáros rögtön több filmre is leszerződött a Lucasfilmmel.

„David és Dan egyike a ma élő legjobb történetmesélőknek. A komplex karaktereikkel, mély történeteikkel és gazdag mitológiájukkal új, izgalmas vizekre evezik a Star Wars történeteket, ami óriási izgalommal tölt el.”

Kathleen Kennedy után az érintett rendezőpáros is megszólalt a projekttel kapcsolatosan:

„1977 nyarán mindketten elutaztunk a messzi-messzi galaxisba, amiről azóta is álmodozunk. Nagyon megtisztelő számunkra ez a lehetőség, egy kicsit ijesztő is ez a nagy felelősség, de a Trónok harca utolsó évadának befejezése után izgatottan várjuk, hogy elkezdhessük a munkát.”

Ezáltal a rendezők valószínűleg 2019 előtt nem fognak sokat foglalkozni a Star Wars projekttel. Mindenesetre a Trónok harca kitűnő dialógusait és sajátos narratíváját elnézve valószínűleg nem kell sokat aggódnunk a következő Star Wars-filmekért.

tronok-1.jpgimdb.com

Forrás: movieweb.com

Borítóképek forrása: screenrant.com

Szólj hozzá

Star Wars Trónok harca