2018. feb 07.

Folytatódhat a Tűnj el!

írta: agn.f
Folytatódhat a Tűnj el!

getout-1.jpg

Kétségtelen, hogy a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a Tűnj el! című film volt. A magas bevételi számok, a kritikusok egyöntetű pozitív véleménye és a négy Oscar-jelölés úgy látszik elég volt a film rendezőjének, Jordan Peele-nek, hogy elgondolkozzon a film folytatásán.  

Annak ellenére, hogy Jordan Peele eddig főként amerikai komédiákban és tévésorozatokban tűnt fel, 2017-ben elkészítette az év egyik legjobb horrofilmjét. Azóta a filmet négy Oscarra is jelölték, köztük a legjobb rendező és legjobb film kategóriában. Ebből kiindulva kézenfekvő döntés lenne a rendező számára, hogy elkészítse a film folytatását is.

„Érdemes komolyan elgondolkodni a folytatásról. Imádtam ezt az Univerzumot és úgy érzem, még van benne elmesélhető történet. Még nem tudom pontosan micsoda, de vannak elvarratlan szálak...”

Peele a hetekben bejelentette, hogy felmond a színészkedéssel, és mostantól rendezőként fogja folytatni karrierjét. Jelenleg az Alkonyzóna rebootján dolgozik, így valószínűleg még egy ideig várunk kell a Tűnj el! folytatására. 

pelee.jpg

Forrás: cinemablend.com

Képek forrása: imdb.com

Szólj hozzá

horror filmek Tűnj el!