2018. feb 08.

Chris Hemsworth lehet az új James Bond?

írta: agn.f
Chris Hemsworth lehet az új James Bond?

james-bond.jpg

Az biztos, hogy a következő Bond-filmben még Daniel Craig fogja eljátszani a 007-es ügynök szerepét, azonban, hogy utána mi lesz a folytatás sorsa egyelőre még rejtély. Most Chris Hemsworth nyilatkozott a témával kapcsolatban.

Nemrég a Bond-filmek producere, Barbara Broccoli nyilatkozott arról, hogy a következő ügynök tulajdonképpen bárki lehet, akár színésznőt, színes bőrűt vagy fiatalabb színészt is viszontláthatunk a mozivásznon. Az biztos, hogy a szerep hatalmas lehetőség minden színész számára.

Chris Hemsworth a Super Bowl-os Krokodil Dundee reklámfilmmel kapcsolatban adott interjút, ahol felmerült az is, hogy a színész el tudná-e képzelni magát James Bond filmek főszereplőjeként:

„Igen, azt hiszem bármelyik színész azonnal belevágna ebbe a lehetőségbe. Én is rajongok a filmért. Azonban rengeteg nyomás és felelősség is járna ezzel. Úgy gondolom a Bond-rajongók talán még kritikusabbak, mint a képregényrajongók. Szerintem rengeteg olyan színész van, aki jobban el tudná játszani a szerepet nálam.”

Hemsworth azt is hozzátette, hogy a szerepre főként angol színészeket vagy színésznőket tudna leginkább elképzelni. Azonban nem ő lenne az első ausztrál származású ebben a szerepben. George Lezenby, ausztrál színész 1969-ben játszotta el az ügynök szerepét az Őfelsége titkosszolgálatában című Bond-filmben, így van rá lehetőség, hogy ismét egy ausztrál színészt választ a stúdió. 

A következő James Bond-film 2019 novemberében érkezik a mozikba, így valószínűleg a kaszting az azt követő filmekre 2020. előtt biztosan nem kezdődik el. 

james-bond-1.jpgimdb.com

Forrás: movieweb.com

Borítóképek forrása: express.co.uk

Szólj hozzá

James Bond