2018. feb 12.

Kirúgták Zack Snydert az Igazság Ligájából?

írta: agn.f
Kirúgták Zack Snydert az Igazság Ligájából?

zack-1.jpg

Úgy tűnik hónapokkal a film bemutatója után sem csendesedik le az Igazság Ligája forgatása körüli botrány. Most egy újabb forrás erősítette meg, hogy Zack Snyder nem önszántából távozott a rendezői posztról.

Az eredeti hírek szerint Zack Snyder saját maga döntött úgy, hogy távozik a produkció éléről. A rendező néhány hónappal azután adta át a stafétabotot Joss Whedonnak, hogy a lánya öngyilkos lett. Snyder úgy fogalmazott, hogy ebben az időben a családja mellett szeretne maradni. Már ekkor felmerült a pletyka, hogy a rendező döntése nem saját elhatározás volt, hanem a stúdió döntött úgy, hogy elbocsátja Snydert.

Tavaly júliusban a Mashable magazinban Josh L. Dickey szeretett volna publikálni egy cikket a témával kapcsolatban, ami végül nem jelenhetett meg ebben a formában. Az újságíró a napokban távozott a cégtől, így most már semmi nem kötelezte arra, hogy hallgasson erről az információról.

Ma már ennek a hírnek nem sok jelentősége van, inkább csak arra jó, hogy a rendezői váltás miatt csalódott rajongók még inkább felháborodhassanak. Mindenesetre az biztos, hogy Zack Snydert a közeljövőben nem látjuk majd egy DCEU-film stáblistáján sem.

Forrás: cinemablend.com

Képek: imdb.com

Szólj hozzá